eshop
 

Valtavalo přichází s LED trubicí E3

Valtavalo přichází s LED trubicí E3 | LED trubice Valtavalo
26. 10. 2016

Finský výrobce LED technologie to opět dokázal: Bezprecedentní kvalita ve své cenové kategorii

​V říjnu 2016 představilo Valtavalo, finský výrobce LED trubic, novou LED trubici E3 vyráběnou ve Finsku. Nový produkt byl na mezinárodní úrovni představen na výstavě Elmässan 2016 ve Švédském Stockholmu, 19. října.


LED trubice E3 jsou vyráběny v Kajaani na nové automatické lince vyrobené ve Finsku. Montážní linka obsahuje integrované a plně automatické testování produkce, která měří všechny významné elektrické a světelné hodnoty každé vyrobené trubice. Jednotlivé výsledky měření jsou uloženy v databázi podle sériového čísla a QR kódu vytištěného laserem na produktu. Linka také skládá a balí trubice do jednotlivých produktových prodejních obalů, které dokonce umístí do transportních balení po 25 kusech. Tato balení jsou pak v Kajaani připravena k dodání zákazníkům z různých koutů světa.
"Víc automatické už to být nemůže," říká s úsměvem Markku Laatikainen, generální ředitel společnosti Valtavalo, který je právem hrdý na nedávno otevřenou druhou výrobní linku Valtavalo.

Ve srovnání se svými nejbližšími konkurenty nabízí nový produkt Valtavalo o 30-60% delší životnost, mimořádně širokou (240°) vyzařovací charakteristiku a bezprecedentní kvalitu montážní sestavy ve své cenové kategorii. Výrobek má pětiletou záruku, a je také je také k dispozici ve verzi s vysoce kvalitním podáním barev, která je určená především do prodejen.

Nový produkt E3, který patří do profesionální třídy led trubic, má jednodušší strukturu než G4, průmyslová led trubice a vlajková loď Valtavalo, která za minulý rok také ztrojnásobila kapacitu výrobní linky z předchozí úrovně.

"Nová LED trubice je linkou vyrobena, testována i balena, linku opouští každých dvacet sekund," říká Laatikainen.
Tento nový produkt rozšiřuje sortiment výrobků Valtavalo k pokrytí potřeb v profesionálním osvětlení, pokud jde o nahrazení běžných zářivek. U nových a rekonstruovaných budov, Valtavalo může dodat LED trubice společně s vhodným osvětlovacím tělesem. Valtavalo má osvětlovací tělesa pro každé profesionální použití - od úřadů, zemědělství až po průmysl.

Více informací na následujícím odkazu:
http://ledtrubicevaltavalo.cz/led-trubice-valtavalo-e3/