eshop
 

Jednoduché, funkční, úsporné - LED

Jednoduché, funkční, úsporné | LED trubice Valtavalo
12. 3. 2017

LED trubice Valtavalo jako nadčasový způsob osvětlení

LED trubice jsou něčím, co na současném trhu dlouhodobě chybělo. Osvětlení pro kancelářské prostory, průmyslové provozy a obdobné oblasti. Snadno aplikovatelné zdroje založené na technologii LED, s níž se pojí především nízké provozní náklady a dlouhá životnost.
Díky led trubicovému standardu ČSN EN62776 se při použití led trubic místo zářivek jedná o nejsnadnější průmyslový přechod na LED technologie vůbec. Tak pokud o přechodu uvažujete, může to být velice snadné. U svítidel s tlumivkou a startérem si s výměnou poradí každý a není potřeba volat elektrikáře. Stačí jednoduše vyměnit zářivku za LED trubici a vyměnit startér za LED startér. Pokud se rozhodnete navíc pro LED trubice Valtavalo G4, nemůžete šlápnout vedle neboť kupujete to nejkvalitnější, co současný trh nabízí. S výjimečnou kvalitou se také pojí výjimečná sedmiletá záruční lhůta a životnost přesahující hranici 125 000 hodin.

Vlastnosti moderní LED trubice

Investice do LED trubice Valtavalo je sázkou na jistotu. V první řadě se domůžete kvalitně zpracovaného produktu, jenž pochází přímo z Finska, a to konkrétně z nejmodernějších automatizovaných výrobních linek. LED trubice Valtavalo G4 se navíc pyšní výjimečnou kvalitou vyzařovaného světla. To je oproštěno od jakéhokoliv rušivého, okem neviditelného blikání, na nějž jste byli doposud zvyklí.